Pizza Sibiu
Menu

Prezentare Pensiuni

Pensiunea Casa Romana I - Sibiu

Casa Romana amplasata in centrul istoric al orasului Sibiu, la doar 5 minute de gara, si un pas de Piata Mare a orasului in apropieria spitalului Polisano, este locatia perfecta pentru vacante, calatorii de afaceri sau pentru un popas de o zi sau doua. 

Amenajata in anul 2009, sub acoperisul unei case sasesti din centrul istoric al Sibiului, la un pas de biserica romano-catolica Ursuline, pensiunea inspira un aer relaxant, boem si cultural.

fa o rezervare

 

Pensiunea Casa Romana II - Sibiu

Situata in centrul istoric al Sibiului in apropiere de Casa Romana I si la un pas de Piata Mare, Casa Romana II a fost inaugurata in anul 2012,  oferind clientilor o sedere placuta intr-o zona linistita. Camerele nou mobilate si foarte spatioase va asteapta sa va bucurati de o cazare confortabila si relaxanta in Sibiu.

fa o rezervare

 

Pensiunea Vila Romana - Paltinis

Pensiunea a fost deschisa in iarna anului 2011, fiind situata la un pas de Schitul din Paltinis si in apropiere de partia de schi Arena Platos. Restaurantul pensiunii cu o capacitate de 150 de locuri va asteapta cu preparate traditionale si de asemenea gasiti si o sala de jocuri utilata cu biliard, tenis de masa, darts, rummy, carti, sah.

vezi prezentare

fa o rezervare

     #Cazare pensiune Sibiu,#cazare in centrul istoric al Sibiului, #Cazare Sibiu

    Galerie foto pensiuni:


    AdmirorGallery 3.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.